Turbar, energibar og sportsbar - Raw Bite

Sommer er tiden for fjellturer, skogsturer og trening ute. Det er mange som bruker sportsbar - energibar og proteinbar. Disse smaker godt, er lettvint og enkelt. Men er sportsbar alltid sunt? Og hva inneholder ulike sportsbarer? Ingredienslisten kan være lang.

Jeg er glad i "utuklet mat" og foretrekker frukt, nøtter og mørk sjokolade når jeg er ute, samt brødskiver med nøttesmør. Å bruke en sportsbar er likevel lettvint og fristende. Jeg har prøvd ulike barer og har lest innholdsfortegnelser. Jeg liker best barer fra Raw Bite fordi de ikke inneholder noe annet enn frukt og nøtter! En av barene fra Raw Bite inneholder kakao i tillegg, og en av barene inneholder risprotein.

Dette sier produsenten om sine produkter:

"Rawbite er en ren, ekte og enkel energibar – den inneholder kun rene råvarer. Den er økologisk, vegansk, gluten- og laktosefri, og perfekt til tur, idrett, eller som et sunt mellommåltid. Inneholder bare naturlig forekommende sukker fra frukt."

Denne baren, Protein, inneholder for eksempel følgende: Dadler, mandler, risprotein, græskarkerner & kakao. En bar veier 50 gram og gir 10 gram protein og 200 kilocalorier.

Sjekk ulike barer fra Raw Bite her http://rawbite.dk/

I Norge kan du kjøpe Raw Bite på f.eks. Narvesen